ashley tisdale is on ABOUT-ASHLEY. ° malibu version. 1.0 *____________{mozillafirefox.}
Welcome in Hollywood

Üdvözöllek az About-Ashley.GP oldalon! Az oldal a híres színész-,énekesnővel, Ashley Tisdale-lel foglalkozik, aki 1985. július 2-án született West Deal-ben, New Jersey-ben Lisa Morris és Mike Tisdale második gyermekeként. Négy évvel idősebb nővére, Jennifer Kelly Tisdale szintén színésznő, de korántsem olyan híres, mint a kishúga. A '90-es évek vége felé kezdte el építgetni színészi karrierjét.

 

Az oldalon minden saját fordítás illetve saját grafika! Ha valamit elviszel tüntesd fel az oldal címét! Köszönettel: blondíí

 

 
Térkép a csillagokhoz


első; Ashley Michelle Tisdale >> the malibu princess
második; Multimédia >> download musics & videos
harmadik; Grafika >> graphics for you
negyedik; About-Ashley.GP >> interactiv things & history
ötödik; Legfrisebbb hírek Ashleyről >> news,videos and photos about Ashley
hatodik; Ikonbázis >> icons about Ashley
hetedik; photos >> photogallery with Ashley

 

 
Testvér városok

http://kepfeltoltes.hu/110709/SISTER_www.kepfeltoltes.hu_.png

 

 
Fényes csillagok


Elite affi
-Összesen 36 férőhelyes
-36/28 foglalt
-Igényes,tartalmas oldalak jelentkezését várom!
-várakozik: ninad.gp ; the-rocktenors.gp
 


 

 
Los Angeles-i partik

Mint mindenhol itt is vannak szabályok azért.. :DD ne beszélj csúnyán; ne hirdesd az oldalad se semmilyen versenyed; ne kérj szavazást csak ha elite vagy {vagy szavaztál rám}; itt kérhetsz cserét.! Jó dumálást. ;)

 http://kepfeltoltes.hu/110917/chat_www.kepfeltoltes.hu_.png

 
 
 
 
Pici csillagocskák


Más néven top affilates! Jelentkezz bátran!

Demi Lovato && Rihanna && Keresztes Ildikó && Miley Cyrus && Miley Cyrus && Selena Gomez && Avril Lavigne && Sims && Lovely-World && te??

 
Oldal információk


Szerkesztők: blondíí
Elérhetőség: aboutashley@citromail.hu
Oldal indulása: 2007.10.31.
Design: blondíí
Ccs: blondíí

 

                                                                         

News about Tizzy.*

Ingyen Design.**

2011.11.09. 16:12, blondíí

Egyik jó barátnőm {Maddie.*} nyitott egy design-os oldalt. A lényege az oldalnak az, hogy ingyen lehet rendelni tőle design-okat, illetve egy-két fejléc a honlapon is fent van, amit eltudtok vinni. :)) Nézzetek be és rendeljetek. ;) Szerintem igazán szép és igényes kinézetet tud csinálni. (:

http://kepfeltoltes.hu/111108/hirdeto_www.kepfeltoltes.hu_.png

Dolgozás L.A.-ben*

2011.11.09. 16:07, blondíí

Ashley november 3-án igazán elfoglalt volt. Egész nap Los Angelesben dolgozott a Blondie Girl production projektjén. Ashley még ki is twittelte.

ashleytisdale: " Blondie girl production találkozás :) "

November 1.*

2011.11.09. 16:03, blondíí

Ashley november 1-jén ellátogatott az egyik kedvenc kávézójába kávéért a Coffee Bean & Tea Leaf -ba, majd utána elment a ruhatisztítóba a ruhájáért. Amint a helyszínekről távozott lencsevégre kapták.

#1.Távozás a Coffe Bean-ből

#2. Távozás a ruhatisztítóból
001.jpg 002.jpg 003.jpg http://kepfeltoltes.hu/110818/nomoreimage_www.kepfeltoltes.hu_.png

Októberi candid-sorozatok.*

2011.11.04. 17:43, blondíí

Ashley október 26-án visszautazott Los Angeles-be. Amikor Ashley távozott a LAX Repülőtérről a paparazzók természetesen lencsevégre kapták.

Ash október 27-én látták, amint megérkezett West Hollywood-ban az Equinox edzőteremhez. Tiz megtartotta a szokásos edzését, majd igyekezett haza.


A mi Ashleynk nagyon elfoglalt volt október 31-én. A napját egy kis halloween-i vásárlással kezdte a Hair & Wigs Beauty Supply-ban, hogy beszerezze aznapra a jelmezhez való kiegészítőket, majd távozott és az útját az Equinox edzőterem felé vette.

Vásárlás a Hair & Wigs Beauty Supply-ban

Távozás Beverly Hills-ből

Érkezés az Equinox edzőteremhez

 

bocsi..

2011.11.04. 17:31, blondíí

Sziaasztok. Ne haragudjatok, hogy nem voltam csak itt volt a német cserediákom és nem tudtam jönni. :// de most igyekszem potolni stb. :))

 

                                                      STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?